Trápí vás inkontinence? Vyzkoušejte unikátní bezbolestnou léčbu, nyní se speciální slevou v brandýské nemocnici

Terapie inkontinence.png

Nechtěný únik moči je velmi rozšířenou poruchou, která sama od sebe nepomine. Potýkáte se s inkontinencí po porodu, v menopauze, při větší fyzické zátěži nebo po operaci prostaty? Pomoci vám může cílené posilování svalů pánevního dna na unikátním křesle Emsella, které dosahuje osvědčených výsledků v léčbě stresové inkontinence u mužů i žen již po prvních sezeních. Terapie je nyní dostupná v akční nabídce do konce března.

23.1.2024 00:01

kreslo-emsella-nemocnice-brandys-03.jpg

Bezbolestná revoluční léčba inkontinence

Unikátní křeslo Emsella je nejen certifikovaným přístrojem pro léčbu stresové inkontinence u žen i mužů jakéhokoli věku, ale i její efektivní prevencí. Jedná se o zcela bezbolestnou terapii, která vysoce účinně stimuluje hluboké svalstvo pánevního dna a obnovuje neuromuskulární kontrolu.

Díky speciálnímu designu a působení elektromagnetické stimulace svalů dojde k dosažení těch nejlepších výsledků v neinvazivní léčbě inkontinence i celkovému zpevnění středu těla již po prvních sezeních. Ošetření trvá přibližně půl hodiny, kdy se klient usadí na křeslo v běžném oblečení. Po terapii se není nutné jakkoli omezovat.

 

Objednejte se on-line v našem rezervačním systému a vyzkoušejte přelomovou léčbu inkontinence na křesle Emsella, nyní se speciální nabídkou prvních dvou sezení zdarma a 15% slevy na celou terapii při absolvování všech doporučovaných sezení.