Aktuality

Potýkáte se často s náhlým nutkáním močení? Elektromagnetická stimulace na křesle Emsella pomáhá v boji s inkontinencí

16.07.2024

Inkontinence je velmi rozšířenou poruchou, kterou ženy často zkouší řešit diskrétně samy. Stává se vám, že někdy nestihnete doběhnout na toaletu včas nebo vás trápí únik moči při pohybových aktivitách? Pravděpodobně jde o inkontinenci. Osvědčené výsledky v případě dvou nejčastějších typů inkontinence, stresové a urgentní, přináší unikátní křeslo Emsella.

Celý článek

Chodíte na dentální hygienu? A nezapomínáte objednávat také svoje děti?

08.07.2024

Dentální hygiena u dospělých by měla patřit k rutinní péči o zuby. Neméně důležitá je však i u dětí, aby se naučily, jak se správně a pravidelně starat o své zuby a proč. Dentální hygiena je také ta nejlepší prevence řady onemocnění, jako jsou četné zubní kazy, zápach z úst či paradontóza. Čím dříve se děti správné návyky naučí, tím spíše se stane čištění zubů každodenním rituálem, ke kterému je rodiče nemusí nutit. Dentální hygiena v brandýské nemocnici nabízí péči o zuby dětem od 4 let.

Celý článek

HPV virus může způsobovat rakovinu konečníku, penisu i děložního čípku. Jak ho odhalit včas?

20.06.2024

Lidský papilomavirus neboli HPV je nejčastěji pohlavně přenosná infekce, která kromě intimních partií může napadnout i dutinu ústní nebo konečník. Většinou nemá tato infekce žádné vnější projevy, přitom až 80 % populace se s ní v životě setká. Trápí vás častý výskyt bradavic? Právě to může být příznakem HPV infekce. Na naší urologické ambulanci můžete absolvovat přesný a bezbolestný test na přítomnost rizikových typů HPV viru, které mohou v našem těle zapříčinit rozvoj onkologického onemocnění.

Celý článek

Akutní ochrana proti chřipce či nachlazení před dovolenou? Infuzní terapie!

05.06.2024

Běžná onemocnění, jako je chřipka, angína či viróza, nejsou ojedinělá ani v letních měsících. Riziku nákazy chceme předejít hlavně v době, kdy máme naplánovanou dovolenou. Co vás může ochránit? Vitamínová infuzní terapie velmi účinně pomáhá již při prvních příznacích onemocnění i jako spolehlivá prevence před nákazou. V naší nemocnici nabízíme hned dva druhy této terapie, s možností objednání online a volnými termíny do 24 hodin.

Celý článek