Potřebujete zdravotnické pomůcky nebo individuálně připravený léčivý přípravek? Navštivte Ústavní lékárnu naší nemocnice

RV1_9851.jpg

Ústavní lékárna brandýské nemocnice nabízí kromě běžných lékárenských služeb něco navíc oproti ostatním lékárnám ve městě – široký výběr zdravotnických pomůcek, individuálně připravované léčivé přípravky téměř na počkání i možnost okamžitého vyzvednutí většiny léků, které předepíše ošetřující lékař nemocnice.

4.1.2024 00:01

Při návštěvě lékárny nemusí nutně hrát roli jenom blízkost v okolí, ale také snadná dostupnost léků a možnost kvalifikované konzultace užívání léků.

Jednoduchý výdej předepsaných léků i individuální příprava léčivých přípravků

V naší Ústavní lékárně najdete vše potřebné na jednom místě. Lékárna provozovaná v areálu nemocnice umožňuje rychlé vydání většiny léků, které pacientům předepisují nejenom lékaři z nemocnice. Individuálně připravované léčivé přípravky, jako jsou masti, kapky do nosu nebo roztoky vám připravíme prakticky na počkání nebo do druhého dne. V tom je rozdíl oproti běžným lékárnám v okolí, kde čekání může trvat až týden. Při návštěvě lékárny se také můžete odborně poradit o užívání předepsaných léků, například máte-li obavy o interakci mezi jednotlivými léky. V dnešní době, kdy je běžným problémem také nedostatek léků, pomohou lékárníci najít po domluvě s ošetřujícím lékařem vhodnou a stejně účinnou alternativu.

RV1_9864.jpg

Zdravotnické pomůcky výhradně v Ústavní lékárně naší nemocnice

Široký sortiment zdravotnických pomůcek, od ortéz a berlí, až po speciální punčochy či jiné zdravotnické pomůcky vydávají na poukaz v Ústavní lékárně. Abyste měli jistotu, že daná pomůcka vyhovuje všem vašim potřebám, je možné si ji v lékárně i vyzkoušet.

„Kromě rychlého výdeje většiny léků předepsaných našimi doktory poskytuje naše lékárna komplexní péči, od konzultací k léčivým účinkům a kontroly případných interakcí s jinými léky až po individuální přípravu léčivých přípravků. Stejně jako ostatní lékárny i my nabízíme řadu výhodných slev a akcí na sezónní produkty, nyní například na vitamínové doplňky, léky pro podporu imunitního systému i léky proti běžným příznakům nachlazení. Svou návštěvou podpoří pacienti i nemocnici samotnou,“ dodává Martina Nýdrle, vedoucí Ústavní lékárny.