Akutní ochrana proti chřipce či nachlazení před dovolenou? Infuzní terapie!

Infuzni_terapie_2.png

Běžná onemocnění, jako je chřipka, angína či viróza, nejsou ojedinělá ani v letních měsících. Riziku nákazy chceme předejít hlavně v době, kdy máme naplánovanou dovolenou. Co vás může ochránit? Vitamínová infuzní terapie velmi účinně pomáhá již při prvních příznacích onemocnění i jako spolehlivá prevence před nákazou. V naší nemocnici nabízíme hned dva druhy této terapie, s možností objednání online a volnými termíny do 24 hodin.

5.6.2024 00:06

proc_jit_na_infuzi.png

„Nachlazení v letních měsících způsobují především neustálé změny teplot, kterým se vystavujeme díky klimatizaci nebo i pitím ledových tekutin. Infuzní terapie je vysoce efektivním pomocníkem v boji s prvními příznaky nachlazení i jako velmi účinná prevence. Během půlhodinové návštěvy pacientovi aplikujeme do krevního oběhu mnohonásobně vyšší koncentraci vitamínů oproti běžným doplňkům v podobě tablet. Tělu tak rychle a intenzivně dodáváme vitamíny potřebné pro správné fungování imunitního systému a pomáháme mu kvalitně regenerovat organismus v počátcích onemocnění. Účinky této terapie mohou na sobě pacienti pozorovat nejen krátce po aplikaci, ale i několik týdnů poté,“ říká MUDr. Pavel Veselý, primář interny brandýské nemocnice.

Vitamínová infuzní terapie má zásadní vliv při prevenci onemocnění, při léčbě i rekonvalescenci. Brandýská nemocnice nabízí dva druhy infuzí podávaných nitrožilně. Infuze vitamínu C působí jako přirozená posila vrozené imunitní reakce a funkce mozku. Podporuje také krvetvorbu, vstřebávání železa i hojení ran. Multivitamínová infuzní terapie podporuje nejen obranyschopnost, ale dodává tělu i potřebnou energii.

Obsahuje komplex vitamínů B, které jsou nezbytné například pro správnou funkci nervové soustavy, dále působí jako antioxidační ochrana, zlepšuje stav pleti nebo posiluje vlasy a nehty.

Infuzni_Terapie.png

„Infuzní terapii doporučujeme aplikovat v opakovaném intervalu minimálně tří dávek. Pro její začátek je proto nyní ten správný čas před obdobím letních dovolených. Pokud pacientovi pomůžeme již v počáteční fázi nachlazení, nastartujeme mu imunitní systém velice rychle. Volba termínů je také velice pružná, zájemce se může objednat již na následující kalendářní den,“ dodává MUDr. Pavel Veselý z Nemocnice Brandýs nad Labem.

K objednání stačí vybrat vhodný termín online nebo na telefonním čísle 326 746 666.